BEPPEHUSET

DSC_0082

I 2008 startet prosjekt husbygging for Beppefamilien. Vi hadde lenge lengtet til sjøen og lette etter hus i området der jeg vokste opp. Planene ble endret underveis, og omstendigheter gjorde at vi fikk muligheten å bygge på barndomshjemmet mitt, som for meg lå på drømmetomten. Vi brukte lang tid på tegneprosessen, og etterhvert engasjerte vi en arkitekt som kunne sette drømmene våre ned på papiret. Det å bygge og tegne på et eksisterende hus, der det opprinnelige huset skulle være som det var innvendig, var en utfordring, men arkitekten var hele tiden med på tankene våres, og da tegningene endelig kom, var det jubel i stua.

Nede, i det opprinnelige 70-tallshuset bor «mommo», som er Mormor med stor M for jentene våre. Med to foreldre i turnusjobb, kunne ikke dette blitt bedre, og vi stortives med å ha glede av hverandre i hverdagen.

Vi valgte funkisstil på huset, og ønsket åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og hovedstue. I tillegg var vinduer viktige for oss, slik at vi fikk mest mulig ut av utsikten og ikke minst fikk naturen «inn i huset». Som interiørbogger, så håper jeg at du trives!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s